generated by sloganizer.net

pondělí 15. října 2007

Tunajt Drym

pred usnutim sem se pomalu prepinal a byl uz skoro jinde, pak sem si vzpomel, ze sem si rikal "kurwa, pamatuj si ty svy sny rano, alespon nekdy."
"prvni" si ale nepamatuju.
zato ten pred probuzenim, samozrejme desnej mix, z toho si neco pamatuju.
bylo to jako zombi gamesa, ze zacatku veget, spis takova par-urovnovka pod sirakem a vo zombich sme vastne ani nevedeli, pnac sme tam byli s vercou asi jako dovce, museli se nekam dostat, jezdili sme mestskyym busem, ale ten chvilku byl na stanici v novych butovicich a chvilku v liberci, jeste nez sme se dostali k prvnim akcim tak musela verca domu a ja pokracoval sam (nastesti.)
pak se to zmenilo spis na film, vsichni okolo se pomalu zacinali menit na zombaky, nechapal sem jak se nekdo muze nechat takhle chytit vod pomalejch kretenu.
postupne se ten par-urovnovej prostor zacal vmestnavat do tovarny, obrovsky vice podlahovy haly a my (asi 15 lidi, ray sefo tam byl, ted vic nevim, pred probuzenim sem vedel) se postupne dostavali nahoru. posledni patro uz bylo upe vysoky a tam hnizdilo asi 5-6 vrtulniku. ke stropu se nedalo jinak dostat nez vrtulnikem k takovejm uzkejm plosinam, sotva na stani, kdyz sem potreboval nekomu podat ruku, abych ho z nej vytahl k sobe, tak sem se nemel ani ceho drzet, normalne jako naschval se tam motaly jen plastovy uchyty na zarivky, kabely a tak, nic pevnyho, des a peklo.
do toho zacalo v okolnim svete horet a my rekli, ze kdyz uz sme tady v bezpeci tak zacnem zachranovat lidi z toho pekla venku, ztratili sme tri vrtulniky, ale 10 lidi pod strechou a nasli sme kovovou desku asi 5x15 metru, kterou sme umistili akorat na ty pidi plosiny. byli sme pekelne vorvany a potrebovali spat takze se sikla. museli sme si stejne lehat ke krajim aby se neprovesila, ale vypadalo to gut a mohli sme konecne usnout a hned jak sem konecne zabral, tak me vzbudil budik, supr.
ps. nez to zacalo bejt drsny, tak sme s vercou bydleli v hotelovym pokoji, kde predtim bydlel nakej kokod, co tam nechal kybl, ano kybl, s ustalovacem, desnej smrad ;)
tak
trochu zmatek, vono to po sobe kontrolovat je jeste narocnejsi nez to cist, takze sorry ale prcak korekci do malyho displeje.
jo!
vlastne si jeste pamatuju, jak tam s nama byl jeste jeden kluk co mel vlastni useklou ruku v igelitce, ale vypadal normalne, tak sme ho vzali nahoru, to jen tak, ze sem si jeste vzpomel, jak sem se vsech ptal, pred spanim na ty desce v tovarne, at si zkontrolujou sousedy, jestli sme tady nahore skutecne cisty... takze je asi jisty, ze kdybych spal dal, tak to jeste na ty desce bude vesely.
krasny spani proste ;)
no a pri smoleni tehle blastru sem prejel na narodni tridu, kurwa
no, ale zas mam krasny krupavy, soleny housky z pekrany nahore ;)
dost uz send..
ps. mozna budu mit v diari i nakej vobraz k tomu, ale to az vovobede ;)

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

si děláš kozy, se mi taky zdálo todle. včetně vrtulníku, kerej byl teda jenom jeden. a ještě tam byla nějaká hrozně vyndaná dramatická scéna na konci, kdy sme z tý budovy nakonec do toho hořícího světa unikli a došlo k nějakýmu zásadnímu odhalení, který si už nepamatuju. zajímavý je, že mě takový sny spíš víc baví než děsí.

co že hraješ teďka za gamesy? ;)

prcak řekl(a)...

gamesy? co toe? to je neco jako liti? ;)
nehraju gamesy, mozna proto ta urovnovka, nedostatek gejms ;)
jinak jako ja se tohodle taky nebojim, to des a peklo je k tomu, ze me sere, jak davam do kupy ve svy hlave takovy nesmyslny sracky misto abych vymyslel treba tejoriji prcaku, nebo proste neco jinyho uzitecnyho ;)

Anonymní řekl(a)...

tužku do pijama a piš to hned ráno na hajzlíku we.) to bude lepčí.
upe vidim ten předvánoční trhák, Šílené sny J.P.Pikaču ;)

prcak řekl(a)...

;)spim nahej neasi, mam nastartovanej notes ve founu ;)