generated by sloganizer.net

neděle 21. října 2007

Tunajt Drym

sel sem chrnet po sesty rano, nejdriv to vypadalo, ze se bude soulozit (jeste sem si rikal, no supr,) ale startrek 7 mne s tema casovejma smyckama naordinoval neco upe jinyho.
vratil sem se do my soucasnosti z budoucnosti, tezce vytunenej mozek s napojenim na pocitacovou sit, kterou ovladam myslenkama, vsechny informace okamzite na dosah, sem bohuel musel pochladit, pnac tady to jeste zadnej kokod nevymyslel.
neco sem potrebovali (ja a ja:)) vyresit, ale co to bylo to uz tezko dam do kupy, tusim, ze to melo zase naznaky gamesy, hledali sme nejaky indicie na internetu, ktery bylo nutne poskladat aby mise byla splnena. ted je asi fuk jaka. pamatuju si i nejakej chat, kde sme hledali cloveka, kterej tam je, jen nevedeli jeho nick, takze podle vyjadrovani a tak, no nasel sem tam dost typku teda,
wocht
tak to ses sexi
v 5
axa
wocht
5
tak to ses sexi
atd...
no proste bordel, ale naseli sme ho, nechapu proc, ale mel normalne nick z prvnich pismen svyho jmena a to MK a makal pro Author, takze jasne nakej vyvrhel.
pak sem jeli na kole, do nejakyho hangaru, kde byl pocitac z nakejma datama co sme museli jeste sehnat a ten JA z budoucnosti sem byl nakej namakanej a normalne sem se na tom kole za sebou absolutne nestihal, mel bych trenovat.
no a pak me zase naka raketa (podezrele podobna ty z konce stratreku 7) vystrelila zpet do budoucnosti. normalne z ulice pred tim hangarem, supr.
vim, ze ten konec sem musel dat jeste jednou, pnac hangar a vystreleni raketou se zvopaklo (asi sem nekde v ty "gamese" dal slepou ulicku, nevim.)
no v kazdem pripade mi nakej vocas volal v 9:33 supr
potom bylo to vopacko s raketou, ktery se mi vubec nelibilo a pak zas 10:33 a v 11:27 nekdo jinej, no jako supr nakouskovano, ale vzdycky sem se vratil nazpet.
je zajimavy, ze se tam nakybloval kirkuv barak, na kterym sem pristavoval dalsi mistnost pnac se mi tam nadrobili taky naky pikardovi deti, co byly v tu chvili moje, proste nexuxs jak vino, brrrr.
takze vlastne dobrej budicek v 11:27
du si neco ulovit k snidani

Žádné komentáře: