generated by sloganizer.net

čtvrtek 15. listopadu 2007

Tunajt Drym

tunajt
ano, cestovani opet nezklamalo.
tedka mexiko, opet s brachou a zu, zrejme dobrej oddil ;)
VD compatible*
puceny auto, cesta dokonce az k amazonce, auto obyc, zadnej terenak, navigace funkcni, ale v tom lese nedobra, vsechno strasne na fofr, problemy s policii, do mexika uz nechci asi. mam to v mlze. byl i problem s vracenim auta na letisti.
po pristani v praze ovsem nastala tridenni litka, dost des. neco sem nekam musel vratit, nemam tucha ted co, ale byl to prostor naky funkcni fabriky, kterej byl spojenej se zadnim vstupem do tesca a v ty spojce byla putyka. objevovali se tam lidi z butovic kde sem bydlel a z andela, kde sem kdysi davno makal (mozna proto ta fabrika)
vlitl sem z nakyho duvodu do teska a ukecali mne na nakou presentaci posteli, matracek a tak. normalne sundat fusekle a sup do kutlochu. pak nejak vsichni odesli a zustal sem tam s tou predvadejici sam, supky ke mne a pamatuju si jak sme kecali o vrzani. ta postel mela klasicky blbou tlustou a mekkou matracku, ale luxuxsne masivni drevenej velkej ram, defacto ram z kroucenejch 10cm tramu. gut design, ale stejne vrzal. pak priskocila jeste jeji kamoska, podle me to byly naky coury z pecka, co sem nedavno zahlidl lakaci vobrazky z neho negde pri megaaploudeni ;)
takze po legraci obcerstveni, tam se stalo, ze sem tam par lidi znal, tak sme tam zustali lejt a vzhledem k tomu, ze ty zensky byly z tesca, tak se v tech pelechach uvnitr prespalo a rano jakoze domu. jenze hadry fcudu, uklidovce pres noc nevadily mrtvoly v postelich, ale hadry na zemi jo.
tak sem sel zalabenej v perine do putyky a ptal se kde jako sou naky my hadry, jestli jako nevedej kam to davaj ;) dobry no.
dal sem si bleklejbla na chut a sel zas do tesca v ty jejich perine. tam v tech prostorach nska misto pelechu predvadeli hrnce. ta sama zenska jak postele. zamavala a ukazovala na hromadku hadru u ni, tak sem se tam normalkanne pred tema lidma voblikl, rekl par perlicek ke slovu hrnec, takze se to zaclo zrazu prodavat ve velkym (asi sem prirozenej vudce prodeje hrncu)
me to ovsem nezajimalo, ja chtel jeste svoje fusekle, proste nebyly k nalezeni, nevim co sem resil, fusky za 30k (asi setrim i ve snu ;))
no, tak se stalo, ze se je asi hledal dyl, pnac pak sem rekl drmat a sel domu, samo kolem putyky, kde na mne zamavali, kde jako celej den sem. rikam "kurwa, jak celej den a hele, vono je vosum vecer, ja tam snad prodaval hrnce neboco volove ;)
tak sem se stavil na jednicku. v deset vecer zavirali tesco a zase ty holciny (se divim, ze nebyly narvany v uboru sestricek ;)) se stavily na sklenku. takze lejt a rano hura do tesca v pelech k "sestrickam"
ve dve domu kolem putyky, blaclabel a pryc. pred putykou sem si vsiml, ze sem nekde ve vrsovicich a hnedle tam byl jeden clovek, co me stahl zase dovnitr. tam najednou leto, zahradka, tuna lidi v plaFkach, takze hadry dolu a trada lejt. byl tam nakej samostrihaci travnik (nechapu,) kterej se proste sam udrzoval, kamose nenapadlo nic jinyho, nez kdyz byl trevnik v akci, tak na nej skocit a zabrejkovat si tam. nebyl to masakr, normalkanne mu to jen sestrihalo porost na jezka ;)
kdyz odchazel, tak tam ovsem ten travnik uz nebyl, jen kovova plocha, dmnce proste a budik.

takze sem vlastne ten treti den neprolil, sem slusnak, fajn a akorat se blizim do prace, kurwa, ja ty blastry potil 30minut ;)

* VD=vegetarian dream
redakce tunajtdrymTM zduraznuje, ze behem postelovych legracek nebylo ublizeno zadnemu zviratku a ani v licich prostorach nebyl zadny zivy tvor obetovan ke konzumaci.
toto profesionalne sepsane slohove cviceni mohou zpracovat i vegetariani.

Žádné komentáře: