generated by sloganizer.net

neděle 25. listopadu 2007

Tunajt Drym

letecka katastrofa nad pristavem
solidni masakr, nedaval moc smysl, ale snury lidi, jak perel, padalo do more.
nejak se pri naletu na pristani podelal navadeci autopilot a letadlo se este asi 200m nad zemi a zaroven nad nakym stavebnim pristavem skoro pastavilo a pak nejak kroutive slitlo do tech lidi, leseni, lodi a tak. jednu obrovskou lod, nakej titanik, bo tak to vypadalo kdyz se zlomil a sjejzdel z opravdu velky vejsky do vody, kde delali mraky lidi na palube a kolem na leseni taky, nase letadlo smetlo. rozlomilo se tez a uz prave ty snury lidi v troskach, nevim kde sem ten zaber videl, bo proc sem to takhle vykonstruoval, proste jak matrixovy pismenka jenze z lidi a na pozadi s pristavem, s letistem a dole more.
my byli v kabine (treba sme za to mohli, nevim, ale nedivil bych se.)
okno se nastesti rozbilo a tak sme si taky leteli s perlickama pekne dolu, jen sme meli kliku, ze s kusem pride naky lodi z tech trosek, takze jakoby trochu kontrolovane. ta se az asi 10m nad vodou pretocila a my zapluli s obrovskym kusem lodi vedle sebe do vody, moc krasnej zazitek pro plavce stylu 200m za rok jako sem ja ;)
no, nadechl sem se, ztratil spolupadajiciho, byl to chlap, ale nevybavoval sem si kdo, a dej se vule moje. trvalo to snad vecnost a neprobudil sem se, proste nakym zazrakem sem vyplaval na brehu. vsude policie, zachranari, kraval, nedalo se hnout, tma. prosel sem horko tezko po betonovym brehu, nasel kupodivu lehce spolupadlu, byl to podle vseho kalbi, a jeli sme sockou do centra na pivo do klidnejsiho prostredi.
pak sem zavolal domu zene, ze sme zasli na srovnavacku po ty katastrofe a za chvilku sme doma a ze tam bude kabli spat. nevim proc, ale asi nebyl pobliz doma, pnac to bylo pravdepodobne v barcelone.

takze vyjimecne si dojit napit a zkusit neco bez chlapu ted ;)

takze holesovice, kupuju si kartacek, teplomer a deku (nechapal sem proc) nekde v holesovicich v nakym samoobsluznym kontajneru, otevres, vyberes, nechas tam prasule (volne) a zavres. to sem nepobral, tak sem tam napsal listecek, at se majitel ozve, ze mu to dam osobne pnac neminim zivit smejd (mnoznej,) co se tam kolem potloukal.
du nekam ke kamosovi ze zlicinsky fabriky, co bydlel kdysi davno nekde u vystaviste, k nemu domu. nejakej bordel v tom mam pak, proste to tam u nej vypadalo upe desive. humac, zluty louze, naka coura na pelechu, brr.
ta deka, kartac a teplomer, byl ve finale pro nej, pnac mne pred tim o to poprosil (si rikam v duchu ted, ze sem asi mel jiny starosti abych si pamatoval proc kupuju tyhle veci, kdyz sem lital v troskach nad morem ;))
no skocil sem jeste pro syr, suknu, chleb a zeleninu. dal mu to tam a sel do pryc, pnac ja to proste nemam rad.

pak sem se jeste snazil neco vymyslet na sneni, ale uz sem byl skoro probranej a jen premejslel nad tema perlama z lidi, to byl dobrej vobraz hieronyma bosche. zkusim s tim neco udelat.


THE KNIFE - WE SHARE OURS MOTHERS HEALTH

Žádné komentáře: