generated by sloganizer.net

pondělí 26. listopadu 2007

Tunajt Drym

velka zima, nakej kokot zajel 10lety mimino v horach, vubec netusim co to bylo.
ten sen byl docela k nasrani celej, byl to ten hlavni, ale byl prvni a nejak sem ho poztracel.
vim jen, ze sme ho nechali s nepojizdnym autem v horach, slusna klendra. treba prezil, nevim, symbolicky spaleni ridicaku, byla tresnicka na tom kokotskym snu.

pak si pamatuju nakou honicku DHL aut. proste byly zlutocerveny.
normalne sem nejdriv videl z okna jet na snehu celkem rychle samotnej nakladak bez privesu a za nim osobak DHL, kterej spis jen tak zkousel co to da a malem se prevratil v par vyrovnavacich smycich.
potom prijel dalsi nakladak takovym fofrem ze zatacky a pak to na rovince cilene narval do druhyho, co stal odstavenej na krajnici v protismeru. ten se s nabouranym cumakem nasral a jal se ho stihat. zahli (nakladaci ;)) za barak kde sem prd videl, ale pak sem je jeste kousek zahlidl oknem v obyvaku. to sem si uvedomil, ze na ne koukam z okna ubytovny v repich kde sem kdysi davno bydlel. sice byly okna jen na jednu stranu a na tu hlavni sem v realu stejne nevidel, ale proste sem tu hlavni silnici poznal.

sem nekde v pousti, pamatuju si stopy v pisku a nakou casovou smycku. videl sem z dalky sam sebe jak sam sebe dalsiho vlecu za ruku kolem nejaky duny, stale dokola. sam uz sem po ni taky sel a citil, ze taky nekoho vlecu. asi budoucnost, protoze zaber z dalsi kamery ukazal, jak se snazim dohonit sam sebe vlekouciho sebe, asi s cilem odvleci sama sebe samotnym mym mnou z ty pakarny. vypadalo to jak zaber pro nakej vypatlanej scifi film, ktery mam celkem rad, takze erf :)

posledni bylo naky polovykradeni bytu, ktery mel rysy soucasnyho, ale byl to presto jinej. takovy skrinky si nikde nevybaluju.
byl sem v tom byte nakej na umreni, pac sem nebyl schopnej vstat (asi rymicka.)
kdyz sem se konecne po par dnech umirani zmatoril a vstal, vidim pootevreny dvere zasprajcly spadlejma petichudkama. presto, kdyz sem zkusil zabrat, se ty dvere dali otevrit. du zkontrolovat co se poztracelo. na prvni pohled nic. rikam ok, klikar, ale pak pomalu koukam na drobnosti a uz je mi to jasny. jedna drobnost byly vyskubly dvirka na skrini. ne ze by byly vyrvany aby se nekdo podival co je uvnitr, normalne ty dvirka nebyly v celym hausu k nalezeni. pak sem videl, ze mi zmizla jedna deskoobalka se starejma negativama...

opet, jednou mi doopravdy vykradli byt, ve kterym sem mel prazdnou fotobrasnu pouze s negativama. vubec sem ji nepouzival a jak nas vykradli, tak sem zjistoval v cem odnaseli veci a bylo mi to hnedle jasny.
ze vykradli elektroniku (celkem slusnou) me tehdy nejak netrapilo, ale nejvetsi pakec byl/a
--taska s negativama k nenalezeni
--vypacenej a neukradnutej (proste zbytecne znicenej) skorepinovej kufrik samsonite
--diar psion (nepouzivanej sice, ale muj prvni kapesni pocitac) a
--pametovka v PSone s kompletnima licencema na grand turismo, ty me dali kurva zabrat.
mno jo no. pojistovna byla celkem stedra.
pri stehovani sem tasku s negativama nasel ve skrini pod tunou nakejch hadru po detech, supr :)
no a vcera sem zrovna uklizel svuj kout a mel je opet v ruce, tak proto asi ten des ve snu.

... a to me tak zacalo vytacet, ze sem se probudil ;)

Žádné komentáře: