generated by sloganizer.net

pondělí 3. prosince 2007

Tunajt Drym

Natacel sem kratky videostripy na nakejch zameckejch schodech. natacel neco telefounem, neco zirem, zire lepsi, nemusim ten videoformat v pc konvertovat na neco rovnou koukatelnyho.
uplne neznamy tri holky, mel sem u toho dceru (veroniku.) ale bylo ji jenom 5, takze mozna naky z pred deviti roky.
pak sme s vercou z tech schodu sesli k nakymu dratenymu vysokymu plotu a tam sem ji na chvilku ztratil. vylezl sem na ten plot abych mel prehled a ten se zhroutil. nastartoval sem svoji desku (naka levitujici vec, co se podle toho jak se sni vrti vznasi nahoru dolu a samo i do vodorovnych smeru)
nasel sem ji hned a hned chtela pujcit tu desku, proto sem ji asi mel co nejdyl pred mimmcem schovanou :)
samo sem nemohl odmitnout ji to pujcit, drzel sem ji, ale malem mi utekla :) ta deska se musela kontrolovat.
jak se rozdrazdila, tak jela furt nahoru. naskocil sem pod ni a usmernil k zemi.

ende, rano, budik, trojitej, hnus

no a nez sem to dopsal, tak sem si uvedomil, ze predtim nez sme dosli k tem schodum, sme byli nahore u hradu a byl stredovek. ale takovej divnej. nakej sluha vybiral svymu panovy meloun takovym profi mechanickym kovovym ramenem. ten rytir mel desnou sracku a chtel to tim melounem zahnat, no dmnc.

jeste pred tim sme byli nakejma chodbickama v takovym tajnym vodnim, prirodnim raji, kterej ale objevil nakej rucak a zcal ho plenit.
vsude byli site na ryby a haldy mrtvych pidirybicek.

no a jeste predtim sme byli v nakym specialnim letadle/rakete, ktery melo moznost se dostat i do vesmiru (ted uz ovsem s brachou a kociroval on)
normane sme s tim letadlem jezdili i po meste, pac bylo hubeny ;) ale kdyz sme chteli vzlitnout tak sme museli na letiste. to si pamatuju, ze sme tam sice prijeli, ale nikoho se neptali na povoleni ke startu a uz byli ve vzduchu, ale furt pod milionem korun stromu. supr letiste ;)

stacilo

Žádné komentáře: