generated by sloganizer.net

pondělí 21. ledna 2008

Tunajt Drym

celou noc sem projezdil na zenskejch a to sem si myslel, ze den trifidu, co sem si v audiu poustel pred usnutim, zvitezi. nestalo se tak.
to bude tim stahovanim lesbickyho pecka, pnac sem hledal jeden urcitej zaber, ale najdete ho v textovejch popiscich a v par nahledech, tak sem tam nahazel asi 20 videi..
no, nasel sem, ale pak to, kupodivu, ten den trifidu prebilo :)
tocili sme regulerne p-pribehy a dokonce s cernoskou, upe se divim, nejsem rasista, ale tohle fakt nemusim, asi byla potreba chovat se profesionalne ;)
natacelo se v sidlistnich bytech (nechapu,) furt sme se presouvali, des.
meli sme s zenou pripravenej jeden zaber, ale kdyz sme meli uzuz cas ho natocit, tak se zas naprcakoval rejza/produkcni a jal se neco ukazovat, jak to bude lepsi, tak sme mu rekli, ze vi datla jak to zakoncime, at toci a netoci.
teda ted by mne zajimalo taky, co to bylo za zaber, nebylo to zly, na to se bude muset prijit!
detajly, ze cernosku sme nechali prespat vprostred postele, tam kde se spojujou madracky a je trosku propadla postel, bych sem snad ani netahal, protoze furt nevim proc vubec u nas mela prespat, ale taky si to pamatuju. proste nebyl cas na gentlemanstvi a spat uprostred mezi zenskejma, protoze sem to veprostred jeste nevopravil a spi se tam blbe ;)

takze prcak^prcak! a ja du wrkat. asi si budu muset dat k obedu neco s nivou ;)

Žádné komentáře: