generated by sloganizer.net

pondělí 10. března 2008

ReSense

nska na fiml ATONEMENT

tak jak ocekavam od techto dramaticko romantickych filmu nejaky rozvinuty dej, tak zde se uplatnil nabaleny balast pribehu okolo svinarny jedne mlade slecny, ktera pomstila svou neopetovanou lasku krivym svedectvim, proti priteli jeji sestry. tato dvojice si prave cerstve vyznala lasku dopisem o sladke kundicce a sestrelenim na stojaka v knihovne. ano, padla tam z obou ust slova "miluji te."
no, a pri tomto vyznani je sestricka nacapala, takze prcak, sup, tady vam poslu zivot do kopru.

jako valku tam naprcat, to fakt nevim. jasne holcicka dospela a straaaasne trpela, pac jako pokani zvolila cestu zdravotni sestricky, misto studiji na kembridzi. chudinka..
ve finale se divakum odhalilo, ze to vlastne nerekla nikdy nikomu, az v poslednim/prvnim romanu co napsala. takze si vesele predtim napslala 20 knih a vegitek pohodicka. proste svine na entou.
ale pak byla moc moc hodna, kdyz jim ve svem romanu poskytla cas na lasku, ktery jim ve skutecnosti sebrala, pac voba zhebli v roce 1940. panacek na votravu krve ze zraneni na plicich, ke kteremu prisel na proslunenem slunnem poli, asi od bodlacku a panenka se skovavala v metru pred naletem, kam praskla bomba a metricko se zakvarkovatelo bez vzduchotechniky.

no, takze romantickej provar, kterej je svym obsahem vlastne upe plytkej v dobe, kdy je uz natocena hromada takovejhle vicemene stejnejch, nabalenejch kolem jedny veci, romantickejch pribehu.
nicmene hlavni roli hraji tam krasni herci, muzika se da posouchat a ma to dobrej saport, proc to nezkouknout.
takze OK, rad sem to videl, nicmene tento film mne rozhodne nedostal do deje abych mu veril, proste tmaveruzova knihovna, pejprbek.

perlicka, vsichni dou v noci hledat dva cca. vosmilety dvojcatokluky, kteri napsali dopis, ze dou proste domu (byli na navsteve.) mezitim najdou jejich starsi znasilnenou sestru, ktera je sla hledat taky. tak se vsichni na vsechno hned vyserou, zavolaj doktory, policajti a vsichni spolecne s cajtama cekaji doma v teplicku, az se hrdnina/znasilnovatel vrati s nalezenejma dvojcatama. jako proste najedou v mym casoprostorovym vnimani, meli kluky cirka dve hodky na haku, at si to uzijou ;)

50% + je potreba to videt, jako fakt, nemam proti nemu vlastne nic extra negativniho

1 komentář:

johny řekl(a)...

cyworle :)
ten romadur po ranu ale dela veci, co.