generated by sloganizer.net

pondělí 16. června 2008

Nska


mi par nyxaku udelalo radsot, nastesti, jinak den upe napejcu, vsechno se sralo, asi sem byl jeste z vejcuntu zpraskovanej brufenama a pindalonama a zblblej z polehavani.
takze dik za ty mily veci
1. vizualne netknutej olympus AF10mini s walkmanem ;) za 69kc (cabernet souvignon brise)
2. najs deska, kterou sem kdysiva za komancu byl nucen kvuli liti prodat za 300 penez (sud plzne) mne nska stala 130 kc, najs, ale nejak musim zrevansovat tu okasi, snad se to podari pri naky litce treba, dnes nejsou many.
3. a krasny, oranzovy psaci stroj consul 2224 za odvoz, na kterym (podobnym) sem psaval texty k deskam. mj. i atomic heart mother na nem taky probehla a se tremi kopiemi prosim pekne :)
tx

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

wow, no slusnej obchod ;-)
tak at to pekne cvaka, krom toho walkmana, neasi...

prcak řekl(a)...

no najs, te jasny, dix bejby, walkmana asi daruji dale na dobrocinnou akci nakymu duchodcoj, co se mi zas na krame bude ptat, jestli jeste budou kazetaky do kaPcy, ze ma moc kazet :) uz se tesim, jak se mu na chvilku rozkali zakal radosti, ze ma neco zadarmo (koupeni baterii prehlidne) a za tejden me prijde zprcat, co sem mu to dal za kram, ze to nehraje a ze sem jel pres celou prahu. Prodam mu novy baterie (pnac to je samozrejme vybitejma baterkama) a od ty doby mne bude nenavidet, ze ho to stoji prachy. pak se mu to opravdu vysere a zacne na krame pred lidma vykrikovat, ze prodavame smejdy, pnac zapomene, ze to ma zadarmo. jupiiii. hm, takze ho asi daruji vedle do bazaru a je vyreseno :)
ps, dostali sme pochvalu za snidani ;)

Anonymní řekl(a)...

deset consulů jsem minulej tejden hodil do šrotu. aleee, nebyly voranžový, te pravda.)

prcak řekl(a)...

gdyby nebyl voranzovej, tak se s nim nevlacim :)
asi s nim budu popisovat polaroidy ;)