generated by sloganizer.net

pondělí 22. října 2007

Tunajt Drym

mel sem moznost jeste s par lidma byt neviditelnej (startrek 9.)
asi sem nebyl upe "nejkladnejsi," ale bojovali sme proti upirum a celkem uspesne.
celkem sme si nepadli do noty s mistni policiji, protoze chudaci upiri vypadali skoro upe jako lidi a pokud se zaclo neco dit, tak jim pripadalo spis divny, ze kdyz se konala naka akce, tak umirali lide (upiri) a to kvuli nekomu kdo nebyl videt, jen obcas, kdyz se nam porouchaly pri boji spesl neviditelny hadry.
jednou nas takhle, partu upiru a nas, nachytali v takovy stary hale s dvema autama na fasade (kousek vod lihovaru sou na smichaci mj.)
tam sme si to davali fakt slusne, policie to zacla kosit i s tema upirama aby mela proste uspesnou akci, srat na "lidi."
mel sem novou masinku, se kterou sem mohl litat, takze sem se v ty hale drzel u stropu i v chodbickach a defacto jedinej prezil, jen tak tak, protoze cajti uz meli vymyslenou hracku, se kterou me mohli videt i bez poruseni vystroje, naklusali do haly a zacli tam kontrolovat mrtvoly.
pak jeden manik zakopl vo nakyho zkurvenyho mrtvyho upira, spadl a pritom se mrknul nahoru a uvidel me, zacla kurevska mydirna, musel sem jich nerad par pokosit, taky sem neco schytal a na par mistech sem zacal byt viditelnej.
nez sem se definitivne vyparil tak sem jeste stihl rozsypat vsude kde bylo potreba neco zapalnyho co vypadalo ja moje zarivkova svitilna (nedavno ji prosvecovali rengenem na soudu a byli moc zvedavi, dokonce sem ten snimek i videl a ani se moc nedivim.)
takze dukazy o nas celkem zlikvidovany a utek.
po chvilce zdrhani mi masinka na litani prestala slapat, talze pekne po svych, ulickama, nekam do lesa. uz to vypadalo celkem nadejne, ale uz par minut sem tusil, ze neco prinde, no jasne, nakej upir (a ted mi doslo, ze to nebili upiri, ale son's,) mne dohnal ve vysadkovym clunu co byl hodne podobnej remanskymu, vypustil na mne nakou navadeci mrtku a ja to schytal.. furt sem tomu nemohl uverit, ale nahly podomeni kolen a plna drzka penovy reakce na jed mne davaly jasne najevo, ze sem tuto akci zakoncil asi neuspesne, jeden "upir" prezil... a budik
tak
startrek teh movie dokoukan, tedy dily 7-10, jiny nemam, ale pred spanim si dat tri dily nejni spatny ;)
rano sem dal stahovat starwars, nikdy sem to nevidel ;)

Žádné komentáře: