generated by sloganizer.net

čtvrtek 29. listopadu 2007

Tunajt Drym

mainko si pamatuju ten prostredni esn.

obrovskej barak, 200m vytah, z venci mel tendenci se podobat zizkovsky vezi, ale kdyz sem vyjel upe nahoru, tak tam byly prostory jak v obrovskym nakupaku, plus park a celkem dlouha cesta pres dva travnaty kopce na vyhlidku s pulmetrovym zabradlim. des ;) ale mrknul sem se, gut.
pak me vyvolali rozhlasem, ze sem na rade.. normalne sem tam asi jel do banky. v bance sem potkal naky dva znamy a ti chteli jit jeste na tu vyhlidku, at jim jako ukazu kudy a jako at du vlastne s nima. rikam, ze je drmam, dost bolo prochazek. no, nevim na co me ukecali, ale rek sem oukej a vedl je nakou jinou cestou, upe luskuxni zkratkou rikam. peknejma chodbickama a pak sme vylezli po schudkach takovym pruhodem s mrizi a byli sme v nakym parciku. behem chvilky bylo kolem nas hejno drzejch vopic a zas chvilku tam byl i nakej kokin, co jako ze tam kurwa delame a ze s tim budem mit jeste problemy. rekl sem mu at nedela kuzicky, ze sme se ztratili a bez jakejch koliv zabran v ceste sme se dostali az sem a chcem pryc vod tech vopicich mrzdu. zase zacal pyskovat, tak sem se mu omluvil, ze mu skacu do reci, ale jestli nas od tamtud okamzite nevyvede ven, ze mu vyvedu neco moc osklivyho. na to jak byl retardovanej to pochopil celkem rychle, ukazal nam kudy nejlip na vyhlidku a nashledanou. vic nevim

pak byl nakej zkrat a ja videl houmera simpsna v aute, jak jede pres sileny cesty v naky stary kare. nevim co k tomu hralo za muziku, ale bylo to jak gamesa jen sem nic nedelal, takze to byl asi fiml. no nic, skoncil tak rychle jak zacal.
jo, bylo to pohled ze shora, takze sem videl jen auto, ale uvnitr sedel tutove houmr ;)

ted me osvitil ten posledni sen.
rok 1987, sem nekde u vyslechu s wife, ale uz sme rozvedeny, zajimavy, to sme se naopak brali. ani nevim co to bylo za vyslech, neco ohledne zeny, rikam jen ze nic nevim, sme rozvedeny, vsechno mimo mne, prcak, nechte me bejt. ten curin co me vyslychal vypadal ja muj tridni ze zakladky (ze se menuje jiri vala, sem se dozvedel nedavnno, kdyz mi odpovedeli lidi z , asi ho proklepnu, co uz ;) mne se teda nejak politicky nevybaluje, ale bracha rikal, ze byl divnej a ja mu verim)
exwife tam byla asi pet hodin, cekal sem na ni naproti v pubu (konviktska.)
podle nich byla v nakym klanu co obchodoval s lidma a s erotickejma pomuckama, a ze byla hned pod nakym sri, hasri, nevim, v tom snu sem mel presne jasno jak si rikaj, ale tusim, ze to byli neco jako nska vesmirni lide ;)
rikam, vidis, pustili te, je to gut a ja uz musim. (tuhle komunistickou vsuvku mam urcite diky vcerejsimu zatisi na radiu jebna, des)

tak ja du makat, posta byla samo desna, skoda slof

Žádné komentáře: