generated by sloganizer.net

úterý 20. listopadu 2007

Tunajt Drym

bydlel sem na nakym slovenskym sidlisti, ale kousek od prirody. takovej panelak s teraskou, nad kterou pokracoval zas dal do vejsky.
tu terasu jsem mel jako velkej balkon. dely se tam zajimavy veci, jako nijak me netrapilo a vlastne nikoho, ze nad nama bydlej cumilove.
byla tam spolubydici co tam nafotila docela uspesnej erotickej hustex sama se sebou. nejdrif sem myslel, ze to je 211, ale kdyz sem poctive zkoumal ty fotos, tak sem zjistil, ze ji je sice dost podobna, ale naky detajly sou proste jiny, treba uces, napriklad. mel sem tam zajimavy kresla, skoro vodorovny, neco jako naka kytka, ale z prumerem pres metr, proste to svadelo jen ke dvoum vecem. sezeni to nebylo.
(ted je mi jasny, ze to byla ta holcina (radana valuchova, yahaha uz zjistil a zas prozkoumal, zavidim ;)*edit 28/11/2007*) co sme videli v blave na jedny vystave s dobrovolnym vstupnym na jednom namesti v blave naproti ambasade USA. jmena nemam bohuzel sanci si pamatovat. byla tam serie ism, kde zacla jedna holka blbnout, vypadalo to jak v divadelnim hledisti. vytvarela klasicky zlamany polohy. pak na radu prisel monitor s nakym peckem a webkamerou, odhazovala postupne vsechny hadriky, kterych teda stejne uz mela malo a pak do sebe zacla rvat naky udni prostredky a za chvilku v takovejch polohach, ze to bylo jak kdyby si tam rvala snad vsechno co nasla pobliz. to jako nebylo vubec spatny, nevim jak z technickyho hlediska, ale obsahove to bylo dost zajimavy. pak sem se dozvedel, ze to byla jeji diplomka. slusna prace, chtel bych to videt jeste jednou a nejsem sam saozrejme ;) gut wrok.
yahaha, az se tam budes vracet tak jmeno pls, teda pokud ho nevis rovnou. (radana valuchova *edit 28/11/2007* a dik)
mimo jine sem asi prvni kdo videl jeji dalsi serii, pro mne uspesnou ;))

pak sme bezeli regulerne nakej orientacni beh, sidliste rozkopany, pamatuju si haldy hliny mezi panelakama.
vybeh, par lidi z fs (dmnc) se taky zucastnilo vcetne mych deti a soucasny zeny a ted si fakt myslim, ze i lucie, neni to jisty, treba to zas byla ta vona s tim vonym ;) kdyztak cau lucko, rad sem te videl ;)
no v kazdym pripadku trasa:
sidlistni haldy
naky vysoky hory
trasa pres obrovsky baraky se schodistovym bludistem
z utesu k mori
a nazpet,
byla celkove dmnc. asi sem potreboval rozbehat ty vobrazy co sem predtim videl, sorry, ze sem vas takhle vlacel, ale zas na druhou strany v tom lese ste se pekne ztraceli, takze pekne trenujte orientaci ;)

ted mi majitel zavolal, ze mi sehnal underworld za 40kc ve sportu, taky gut, zrovna vcera me to "nasralo," ze mi to uteklo. den zacina neja moc dobre, te divny, cekam prusvich

Žádné komentáře: