generated by sloganizer.net

pátek 9. listopadu 2007

Tunajt Drym

vcera dlouhy spani, pred desatou, napustenej bobulema a s rozhozenym videnim a hlavne v sobe udrzenym rizkem z lucerny, sem sel do pelechu a okamzite zabral.

sen komplet procestovanej
praha, kladno, liberec, barcelona, gibraltar, ceuta a dalsi spain mesta, dokonce i portugalsko.
defacto poznavacka, vetsi skupinka lidi, ale uz podruhy, tak sem delal spis kraviny a utikal stranou od nich, nejvic si pamatuju liberec, to sem je vlekl na kopec ke krematoriu, kde sem dost casto jako litlboj bejval u dedy s babickou. nez sme tam ovsem s frflanim dosli, tak se ty kopce zmenily na barcelonu. taky kopecky, ale zmena je zivot, asi abych je nevotravoval tak sem prohodil pusobiste (divny, jakoby me nekdy zajimala naka skupinka turistu, natoz jeste abych se prizpusoboval.) samozrejme sem dost lital, klasicky dlouho tesne nad zemi, takze sem si xuluxsne odpocinul a neresil ;)
mam v tomhle snu bohuzel dalsi smrtak, ale co uz, lepsi nez v realu. tusim, ze to bylo v kladne, nad tim pidi podjezdem smerem od prahy, u nakupaku nez se prejedou koleje a jede se na sitnou. takova mala vejska celkem to je (kdyz sem byl malej tak sem to tam mel rad, nekde existujou i fotky, ty sou usmevny.) no, spadla no, stejne to byla divna vosoba a urcite uplne blba, takze proste nemela prostor v mym snu. jen me pak trosku votravovali policajti, tak sem se jim v ulickach gibraltaru vyhybal (ted sem si zmenil pusobiste sam, pac je to na tom jihu hezci) a zase i kdyz sem mohl litat, drzel sem se tesne nad zemi, pac mi nahly hupy, treba nad utes, nedelaly dobre, nemam proste rad vejsky bez jisteni, co uz.
pak me to prestalo bavit, pac bobici byli vsude, jednoho sem v zapadly ulicce odchytl a zeptal se ho jako co jako jako co jak? a von rekl, ze nic, ze mi jen chteji vratit polaroid co mi vypadl z kapsy kdyz sem vytahoval pas pri prujezdu ze spain na gibraltar, ze to tam jeden manik zahlidl a popsal me, jako ze to je teda muj vobrazek (toe zrejme dusledek toho, ze sem fotil jeden irish pub kde sme ted o vikendu snidali, dvakrat, a jeden snimek sem s datem a umeleckym podpisem nechal na baru pro teho manika co tam byl :))

nechal sem netovej foun v praci, tak doufam, ze se k tomu v praci dostanu a presunu to z tohodle do nej a psotnu :)
ty bobule na qvetak maj koukam dobry ucinky na spani a na celkem pohodovy sny.
a koukam mirak, takze za chlivku odmyky odmyky a nach wrok acauneasidik

ps: tady je ten rizecek co sem nemoCH fcera psolat pac foun fpraci zapomenutej neasY

Žádné komentáře: