generated by sloganizer.net

středa 23. ledna 2008

Tunajt Drym

tak zase zadny trifidi. (mj. sem je stale nedoposouchal)
dvakrat sem vylezl na everest, ale kdyz sem tam sel po druhy, tak sem zjistil, ze toe jested.. ;)
ale nakej jeste starsi, pnac tam nebyl tenhle soucasnej barak, ani ten drevenej, ale zelezna konstrukce jako elektrickej stozar, kde sem nahore dokazal v notasu naladit radio jedna i s obrazem, fer.
podruhy sem tam jel s nakejma cizejma klicema od bytu a asi dalsich veci a mistnosti, peknej svazek, ktery sem si vzal jako zalohu za jednu flashku, kterou sem nemohl dostat z jednoho clovicka, co sem mu ji pucil. prej ze to snad nemyslim vazne, ze je ted pro nej vyhodnejsi mi ji nevratit? a ja rikam "tak alespon nejakou pakarnu ti udelam, pokud nemas naladu vracet puceny veci." zajimavy je, ze bydlel za kulatym paravanem s dekou pres nej, pod nejakou sklenenou podlahou :) co uz, pakarnu asi mel, pnac mi tu flashku, poslal po nejakych detech, co mi ji davali na nejakym hrebenu v horach..wtf?ceho!? a to jeste rozebranou a ze mam navalit klice, nemel sem cas premejslet nad logikou rozebranych veci, ale rekl sem, ze je po horach samozrejme netaham, nacez rozebrana flashka letela ze skaly ;)
supr :) (asi dusledek, ze sem mi jednou opravdu podelala 4gb flashka, celkem plna veci, ktery sem na ni presunul, pnac sem v praci potreboval misto, ty sli samozrejme taky jako z utesu)
jinak ta prosklena podlaha byla v obchodaku nekde v mnichove, kde sem se nahodou nak vobjevil a mel chlivku na vyhledani toho clovicka co zmizel s tou mou flashkou. pamatuju, jak sem si tiskl mapu centra a naplanoval si cestu, abych sel na jistotu a neztracel cas :) (ted kdyz vzpominam na tu mapu, tak spis pripominaa central park v NY)
dale byl na rade bowling turnaj druzsteF, k memu prekvapeni a umeni, sem byl v drustvu, ktery vyhralo :) gut
byly, tam i dalsi haluze, jako dvakrat zachranena naka zenska pomoci destniku se zahnutou rukojeti a tak, proste HIIIROUU jak ma chlap spravne bejt ;) a kde jinde nez ve snu, v realu nejni cas, sorry ;)

8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

;-)
btw: ja si tu flashku uz necham, ju?

Anonymní řekl(a)...

moc hezký.))

prcak řekl(a)...

zu, oki, a ze ses to ty, tak ti necham klice, ale toe posledni vyjimka! ;)
a vlastne nenecham, budou novy ;)

prcak řekl(a)...

jaruno, snazim se co to da cestou fpraci :)

Anonymní řekl(a)...

já to taky v.oceňuju.) a taky se snažim.dneska jsem byl dát místo svíčkový svimigpůl a funkuje to. ale ví jak. svíčková je jen jedna;)

Anonymní řekl(a)...

ví=víš

Unknown řekl(a)...

hezký sen :) že bych zase začla své sny písat? nerada bych ale někomu přivodila noční můry ;)))

prcak řekl(a)...

jen davej, my se nebojime vlka nic ;)