generated by sloganizer.net

pondělí 30. června 2008

Neni

cas
dengy
a tak vubec
mmchdm
nska je jedno z dat (jeste 31.prosince) kdy se v pripade potreby nasazuje prestupna sekunda kvuli nepravidelnymu vobehu zeme neasY :)
mj. existuje kvuli tomu IERS (mezinarodni sluzba rotace zeme) a zatim byla nasazena 23x
v roce 2005 padnul vysoce fundovany navrh (otisten samozrejme v pravidelnem Buletinu C, ktery tato organizace vydava) aby se na sekundy vysrali a udelali jednou za cas prestupnou hodinu a odpadlo jim tim haldy prace. tato hodina by totiz v tomto pripade byla nasazovana jednou za 5000 az 6000let a tim padem by mohli mit mezitim prazdniny. navrh pravdepodobne neprosel, pnac by tito lide museli byt 24hodin s rodinami, coz je samozrejme ten nejuslechtilejsi zpusob vyuziti casu, ale asi by casem vznikla mezinarodni sluzba anihilace zeme.
nebo co
ps: ted sem prejel lahovickej most, tudiz sem prave 23minut v autobuse kterej jinak do cilove destinace jede 13minut :) vypada to jeste na 20min minimalne. podam zpravy pokud to preziju :)
ps: takze v buse sem byl 59 minut :) najs zacatek tejdne. hladovej a jeste sem nechal slupky v jinejch kratasech, takze sem prosel kolem pekarny a vtahl sem se hlady skoro do klubicka. jupi.

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

hezky si vodstartoval kanikuli, ale má bejt teplo,tak bacha na cévku.)

Anonymní řekl(a)...

te dobrý ;)).
...že rovnou neudělali přestupnou pikosekundu co? mohli by kuli tomu pak založit nějakou brigádu speciálního nasazení (bo spíš přestoupení).