generated by sloganizer.net

čtvrtek 6. prosince 2007

Tunajt Drym

teda, ne ze by se mi chtelo neco smolit, sem nasranej hned od rana. dal sem pred chrapanim zalohovat 320gb ext. disk pnac ho musm reklamovat.
do rana mel byt vpohode presunutej, ale chvilku po tom co sem si sel lehnout naskocila hlaska, ze soubor se nepodarilo zapsat a jestli se ma pokusit zapsat ho znovu a samozrejme tim padem kopirovani stalo az do rana dokud sem ji nepotvrdil.
mam pucenej 500disk, kterej musim co nejdriv vratit a tim padem sem potreboval ten svuj reklamovat uz dnes, ale samozrejme to dnes uz nestiham pnac musi jit do zkurweny vanocni rachoty a disk se do reklamace dostane az v pondeli, ponevac v patek nas ridic maka na jiny prodejne a nejezdi :/
supr

no k tomu snu...

byl sem asi po paty na nejakych akcich v tescu v liberci a vzdycky sem bloudil, pnac z nadrazi se jeste muselo celkem streku (samo to tam vypadalo uplne jinak, z nadrazi toe v realu kousek, ale tohle byl jinej liberec, muj)
no a jak sem prijel, tak sem v ty nadrazni kalamite, tisice koleji, tisice zastavek a fakt asi 20 cisel tramvaji, porad tapal.
rikam sem si "ja sem takovej kreten, sem tu po paty a nejsem schopnej si zapamatovat z jakyho vostrova to jede, uplne tupy hovado"
no, nakonec sem se tam vzdycky dostal, ale o chvilku pozdeji a ja tak nesnasim kdyz nekam prindu pozde, no proste super.
ted, pred vstupem do tesca, se muselo rozmenovat na nejaky jiny prasule, vypadalo to jak sloveksny love, ale asi nebyly. no, v kazdym pripadku ty automaty co to rozmenovaly, byly vsechny mimo provoz a poukazky?!?! co sem mel na rozmneneni byly tejden prosly. jednu slecnu sem doslova ukecal a vzala mi je, ale peklec, pripadal sem si jak povl.
pak sem zas v tom tescu misto na jezdici schody nastoupil na nakej kufroidni pas, po kterym sem valel jak prase a vezlo me to nekam do prdele mezi detsky hracky. v jedny hale (trochu vetsi mistnost se dvouma pasama,) se mi podarilo preskocit na ten vedlejsi (nad pasem bylo asi jen 60cm a melo to vysoky rantly.) ten dalsi pas byl ale kurevsky spinavej a jeste miril do kopce k nakym divnymu pristroji. uhnul sem na posledni chvili a vypadl nakym nabiracim votvorem s gumovejma pasama. najs.
takze nez sem dojel nekam kam sem mel (to ze nevim kam me taky sere,) tak sem prijel pozde, nasranej a zasranej, supr. takze napit a dal, pnac neba.

potom sem si kupoval nejakou legracku na dobrej pocit, pnac sem dostal plny prachy za espresso co sem se konecne vodhodlal vcera, po 5monthech nefunkcnosti, reklamovat.
teda jako ja chci samo ten pressovac radsi v realu, ale ve snu sem si chtel koupit nakou jinou legracku za to.
byla to takova obrazovka, co umela vsechno, fimly, mp3, foto/video natacet a pristup na net. gut, dejte to sem. po chvilce sem zjistil, ze ten net je samo na vohno, protoze ty technologie tady v cechach proste jeste nejsou, takze prcak. nechteli mi dat volume nazpatek, pnac je to normalni vlastnost, na kterou upozornujou v manualu ;)
at si prej vyberu neco jinyho za to ;)
rikam, emdrath, neva, nakou blbost proste chci a koupil si zase ten krupspressovac :)

co melo znamenat to posrany prosteradlo nevim, asi sem byl v nakym ustavu, nechci ani vedet co sem tam delal, urcite naka dobrocinna akce, te jasny.

du makat
bez disku samo
nez sem odesel z domova, tak sem opet musel mackat potvrzeni prenosu. ten ext.box je nakej divnej, respektive pisou, ze podporuje disky do 300gb a ja tam dal 500gb.
naslo, zformatovalo, tak co. jeste bude zalohovaci sranda vecer. budu u toho drepet a mackat repete, pnac sem zjistil, ze ten disk se odpojuje, ponevac tam sou hlasky "prehrat automaticky"
prcak all.

Žádné komentáře: