generated by sloganizer.net

neděle 16. prosince 2007

Tunajt Drym

vcera na vecer sem se dozvedel, ze du na par hodin do rachoty, tak asi za odmenu, po dloouhy dobe konecne naka akce, uz sem pomalu zapomel, jak se to dela ;)

no a jinak? porad na nakym vejlejte. sotva sme z nakyho prijeli, tak za chlivku dalsi. byli tam lidi, ktery jinak nemusim zrovna videt, dokonce jednou prisli na muj pokoj a zacli regulerne hulit v loznici a prej purty neasi. rikam "vam snad emdratuje, nevidite, ze mam spolecnost a jeste tu hulite? fakt mne dokazete kdykoliv spolehlive nasrat!"
tak sem je vyhazel a uz nikdy potom nastesti neprisli, ale jako na ty vejlety jezdili furt dal, to jo.
jeden vejlet se i opakoval, jakoze za rok, gut. ty dve mistni holky uz se pred sebou tolik nestydely jako minule (poprvy se jedna vzdycky schovala "za" perinu ;)) jafn.
dokonce i cesta od nich byla stejna a kdyz sem se blizil k "taboru?" (wtf) tak uz na me pokrikovali "hele, uz de, tak zase vyskocit, dotknout se vetve a pak poklus jako naposled."
tak sem si skocil a bezel jak ranenej retard s nohama od sebe az sem se skoro kopal do zatylku ;)
(to vopcas delam dole v baraku, kdyz mi hrabne :)"
z posledniho vejletu sem jel na nakym pidikole (pidi jakoze opravdu pidi, sotva sem na nem sedel a slo to samo jen dolu pac slapky taky nebyly) brzdy nemaje, nohy do cesty strkaje, sem se ritil z nakyho kopce, kterej vyustil na zbraslavskym moste.
tam sem si rozbil tlamu, ale kousek od baraku, takze supr. "kolo" sem vzteky svihl do reky (pak mne to sralo, pnac nemam rad, kdyz se cokoliv hazi do vody, na zem a vubec.) a domu.

bylo tam toho celkem mraky. zatim si z toho pamatuju dost, ale uz to nebudu nerozvijet, stejne bych to do prace nestihl napsat a sem slusny kluk ;)

takze peknou nedeli, ja ji az tak od 14h budu mit taky jafn.

Žádné komentáře: